Zgjedhjet lokale në Ulqin më 27 mars

Presidenti i Malit të Zic Milo Gjukanovic, ka  marrë vendimin për  të shpallur zgjedhjet lokale në  komunën e Ulqinit dhe të Berane.

Nga kabineti i presidentit malazez kanë njoftuar se zgjedhjet do të mbahen më 27 mars 2022.

Ky Vendimi hynë në fuqi ditën e shpalljes së Vendimit dhe do të publikohet në “Gazetën Zyrtare të Malit të Zi” dhe në “Gazetën Zyrtare të Malit të Zi – Dispozitat Komunale”.

Ndërkaq,  pushteti në komunën e Ulqinit, udhëhiqet nga DPS,  Koalicioni i përbërë nga Partia Demokratike dhe LDnëMZ, UDSH, PB dhe SD.

Malesia.Org