Vasel Berishaj emërohet drejtor i Qendres Kulturore-Informative “Malesia”

Vasel Berishaj u emërua drejtor i Qendres Kulturore-Informative “Malesia”, në Komunën e Tuzit.

Berishaj, me profesion është profesor i Letersisë dhe gjuhës shqipe, dhe ushtroi profesionin e mësimdhënësit për mbi 30 vjetë, në Shkollën fillore “29 Nëntori”, në Dinoshë, ku për dy vjetë ishte edhe drejtor i kësaj shkolle.

Me pranimin e kësaj detyre, drejtori Berishaj për Malesia.org shprehet se qellimi kryesorë i tij është promovimi i vlerave kulturore dhe informative në Malësi.

Përndyshe, Berishaj, gjatë dy mandateve ishte edhe këshilltar i LDSH-së, në kuvendin e komunës së Tuzit, dhe eshtë sekretar gjeneral i Lidhjes Demokratike Shqiptare.

Malesia.Org