Karnevali Koret 2022 – Nata Finale

Manifestimi kulturorë, karnevali “Koret 2022”, pas disa ditëve aktivitete, përfundoi sonte, me dijegien e shtrigës në qëndër të Tuzit.

Një mori e madhe njerzish kishin përmbush parkun e Tuzit, për të percjellur programin e begatët e të larmishëm të këtij manifestimi me vlerë të madhe kulturore në Malësi.

Të pranishmit e shumtë i argëtoi këngëtarja e njohur Gjyste Vulaj, të cilës, kryetari i Shoqates “Karnevali Koret”, Arton Gjokaj, i ndau mirënjohje për pjesëmarrje në këtë manifestim.

Në fund, organizatorët djegën shtrigën, e cila persifikonte të keqen më te re të njerëzimit, Corona Virusin. E gjykuan për të gjitha të këqiat e bëra, dhe në fund e djegen.

Albert Camaj