Arrestohet Vesna Medenica


Ish-kryetarja e Gjykatës Supreme Vesna Medenica është ndaluar mbrëmë në aeroportin e Podgoricës, jozyrtarisht, mëson TVMZ nga policia.

Medenica është ende në Qendrën e Sigurisë në Podgoricë.

Kujtojmë se Prokuroria Speciale e Shtetit (SDT) ka hapur një rast në rastin e djalit të Medenicës, Millosh Medenica, pasi portali Libertas publikoi të dhënat e siguruara nga Europol për policinë dhe prokurorinë malazeze, në bazë të të cilave ai dyshohet se ka kontrabanduar cigare. dhe tregtonin drogë.

Medenica sipas informacioneve  është arrestuar pak pas orës 22 kur ishte nisur për në Beograd, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer dy vepra penale: krijimi i organizatës kriminale dhe ndikimi i paligjshëm.