Manifestimi i fëmijëve në Triesh

Me 19.06.2022. u mbajte manifestimi i femijeve ne Triesh. Programi filloi ne oren 16 kurse mbaroi pak para ores 20.

Pran shtepies kultures “Besa” ne Triesh u takuan femijet per kete manifestime per te dyten here me te njejten qellim. Per te luajtur, garuar
dhe per te njoftuar me njeri tjetrin por edhe per ta shijuar natyren e bukur te maleve tona. Nuk mungoi as ushqimi dhe pija qe ishte e siguruar nga organizatoret
per te gjithe femijet qe ishin prezente. Nje panair i vogel me disa ekspozuas me produkte vendore e zbukuroi kete dite.
Shkolla fillote e Trieshit “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” me drejtor Leo Gjuravcaj u prezentua me nje program dhe te bukur.
Organizatoren falenderojne te gjithe qe ishin prezent dhe te gjithe ata qe ndihmuan per realizimin e ketij manifestimit.