Festivali Mbarëkombëtar i folklorit “Rapsha 2022”, nata e dytë

Edhe nata e dytë e Festivalit Mbarkombëtar i folklorit “RAPSHA 2022”, ashtu edhe si natën e parë, filloi me parakalimin e grupeve pjesëmarrëse nëpër qendër të Tuzit, duke krijuar keshtu një atmosferë festive dhe vëllazërore.

Edhe këtë natë pati grupe pjesmarrëse nga të gjitha trevat shqiptare, ndjeken programin e tyre të larmishëm artistik.

Në natën e dytë të Festivalit morën pjesë:

Ansambli “Kastriotët” – Ferizaj, Ansambli “Aferdita” – Elbasan, Shoqëria Kulturore Artsitike “Jehona e Kelmendit” – Kelmend, Shoqëria Kulturore Artsitike “Koha” –Dinoshë, , Shoqëria Kulturore Artsitike “Qyprillinjtë e Roshnikut ” – Berat, Ansambli Autokton i Folklorit “Bresana”-Dragash.

Ishte padyshim një natë e organizuar mirë, dhe me program të pasur artistik, që me andje po ndiqet nga shumë pjesmarrës.

Malesia.org