Komuna e Tuzit, aktivitet për Ditën e Flamurit


Komuna e Tuzit organizon manifestim kulturorë me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit.

Aktiviteti so të zhvillohet më 28.11.2022,

me fillim ne oren 19:30, në Qëndren Kulturore Informative „Malësia” në Tuz.

Fjalen e rastit do ta mbajnë Fadil Kajoshaj,

kryetar i Kuvendit të Komunës dhe Bryan Barnett, Kryebashkiaku i Rochester Hills,

Michigan – SHBA.

Për historikun e festës më të madhe kombëtare shqiptare, do të flasin hostoriani Mark Junçaj.

/MALESIA.ORG/