Partia Demokratike e Fatmir Gjekës, formon degën në Malësi


Partia Demokratike e Fatmir Gjekës, ka formuar degën e kësaj parti në Malësi.
Kjo parti ka mbajtur dje (e shtune) në Tuz Kuvendin zgjedhor, me çrast është zgjedhë kryesia e degës së Malësisë e PD-së.

 


Lexoni kumtesën e plotë të PD-së:

U mbajt Kuvendi Zgjedhor i Degës së Malësisë të Partisë Demokratike

Dega e Malësisë e Partisë Demokratike mbajti sot në Tuz Kuvendin zgjedhor, ku delegatët e shumtë zgjodhën kryesinë e Degës së Malësisë, kryetarin, nënkryetarin dhe sekretarin.

Për kryetar të Degës së Malësisë të PD është zgjedhur mr. Kristjan Dukaj, nënkryetar mr. Anton Nikaj dhe sekretare mr. Maja Nucullaj.

Kryesinë e kësaj dege e përbëjnë të rinj të shkolluar nga Malësia, studentë, sportistë, afaristë të dalluar dhe aktivistë të ndryshëm. Gjithashtu Kryesia e Degës në përbërje ka 40% femra dhe mbi 30% studentë:

Mr. Kristjan Dukaj, politolog

Mr. Anton Nikaj, historian

Mr. Maja Nucullaj, diplomaci

Mark Gorvokaj, mësues

Mr. Merita Gjokaj, sociologe

spec.Monika Berishaj, punë sociale

Zinedin Beqaj, sportist

Sandra Dreshaj, studente

Anadeta Micakaj, studente

Nikë Lekoçaj, afarist

Noni Lulgjuraj, afarist

Irena Gojçaj, studente

Adnan Nikaj, aktivist

Leonard Vulaj, student

Xhemail Imeri, aktivist

Ilir Gojçaj, student

Nikollë Lulgjuraj, aktivist