Anton Gjokaj fiton çmimin shkencëtari i ri më i suksesshëm në Mal të Zi


Anton Gjokaj ka fituar çmimin shkencëtari i ri më i suksesshëm në Mal të Zi.

Ky është çmimi vjetor të cilin e ndanë Ministria e Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik e Malit të Zi.

I riu nga Malësia, Anton Gjokaj, është ligjerues në Fakultetin e Matematikës në Universitetin e Malit të Zi.

/MALESIA.ORG/