Mbahet Koncerti i Krishtlindjeve në Tuz

Më 22 dhjetor 2022, në QKI “Malesia”, komuna e Tuzit, organizoi Koncertin e Krishtlindjeve, për të dytën herë në Malësi.

,,Koncerti i Krishtlindjeve’’ ishte i percjellur nën tingujt
E Komerates së Universitetit të Arteve, sopranos Renisa Laçka dhe solisteve Fatos Bardulla dhe Orges Malaj.
Malesia.org