Nikollë Nikprelaj – “Betimi i Malësorëve”

Këngëtari i njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj, ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor.

“Betimi i Malësorëve”, mban titullin kënga më e re e këngëtarit, e cila si përherë vjen me interpretim të shkëlqyer nga Nikolla.

Teksin e këngës e ka shkruar Ilir Shaqiri, ndërsa për muzikën dhe orkestrimin është përkujdesur Ilir Shaqiri dhe Nikollë Nikprelaj.

Malesia.org