DPS, UDSh, Partia boshnjake dhe SD, bashkë për zgjedhjet e 5 marsit


Partia Demokratike e Socialistëve (DPS) Partia Boshnjake, Socialdemokratët (SD) dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve kanë ra dakord për koalicion parazgjedhor për zgjedhjet lokale të 5 marsit, në Komunën e Tuzit.

Siç kemi mësuar jozyrtarisht, marrëveshja mes këtyre partive duhet të nënshkruhet nesër.

Sipas të njëjtit burim, mësojmë se bartes i listes do të jetë Enis Gjokaj nga radhet e UDSH-së, ndersa Partia Boshnjake në rast fitore do kenë kryeparlamentarin.

Siç duket, rreth këtij koalicioni kishte kundershtime nga disa antarë të lartë të UDSh-së, ndërsa ka mundësi që nga ata të dalin një listë tjetër e shkëputur nga UDSh-ja.

/MALESIA.ORG/