Karnevali “Koret 2023” Nata e saragave dhe vërës

Sonte në Qënder të Tuzit, në kuadër të Karnevaleve u mbajt Nata e Saragave dhe verës..

Ashtu si edhe gjatë mbrëmjeve tjera, programi ishte i gërshetuar me koncert muzikor, ku të pranishmit i argëtuan Grupi Mars.

Malesia.org