Gjokaj emërohet zv/drejtor në Drejtorinë e investimeve kapitale

Qeveria e Malit të Zi në seancën e sotme emëroi Naim Gjokaj në pozitën e zv/drejtorit në Drejtorinë e investimeve kapitale.

Gjokaj, deri me tani ushtronte deryren e Udheheqësit të objekteve të tregut dhe objekteve sportive në Komunen e Tuzit.

Përndyshe, Gjokaj, është sekretar gjeneral i Unionit Nacional Shqiptar.

Malesia.org