Genc Prelvukaj: Forumi Shqiptar “Besa për zhvillim evropian”, Oferta politike më serioze e shqiptareve

Historiani dhe artisti i njohur shqiptar, me origjinë nga Plava dhe Gucia, Genc Prelvukaj, përmes një postimit në FB, mbeshteti Forumin Shqiptar, “Besa për zhvillim evropian”.

Prelvukaj ndër të tjera theksoi se një prej kandidateve më të pergaditur brenda kësaj liste është Nikollë Camaj, siç thekson ai një mik i mirë dhe burrë fisnik nga Hoti.

“Shqiptaret per shqiptaret – secila vote ka peshe”, deklaroi Prelvukaj.

Lexoni postimin e plotë:

Per pak dite, me 11 qershor, ne republiken malazeze mbahen zgjedhjet parlamentare. Oferta politike me serioze e shqiptareve duket te jete Forumi Shqiptar me slloganin “Besa per zhvillim europian” dhe numer 15 ne fletevotim.

Nje prej kandidateve me te pergaditur brenda kesaj liste eshte Nikolle Camaj, nje mik i mire dhe burre fisnik nga Hoti. Permes tij, kam besim, qe shqiptaret perfaqesohen ne menyren me te duhur.

Shqiptaret per shqiptaret – secila vote ka pesheN