Ministri Dukaj, vizitë në Maqedoninë e Veriut, takohet me Ali Ahmetin

Ministri i Administrates Publike, z. Marash Dukaj, po qendron për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut.
Gjatë kësaj vizitë Dukaj, bëri takim me liderin e BDI-së,z. Ali Ahmetin.
“Kënaqësi e veçatë të takohem dhe bisedoj me personalitetin e shquar, politikanin vizionar, z. Ali Ahmeti. Ishte një takim shumë i ngrohtë vëllazëror, ku diskutuam për shumë çështje të rëndësishme për vendet tona, për sfidat e rajonit si dhe orientimin e patundur që kemi për integrime evro-atlantike”, deklaroi Dukaj.
Malesia.org