Ndërron jetë Xhemal Nikaj, ish kryetar këshillit emergjent në Malësi për strehimin e shqiptarëve nga Kosova

Sot ndërroi jetë veprimtari dhe humanisti i dalluar i çeshtjes kombëtare Xhemal Nikaj.

Nikaj, ishte ish kryetar këshillit emergjent në Malësi për strehimin dhe ushqimin e shqiptarëve nga Kosova, në Malësi, gjatë viteve të përgjakshme 1998-1999.

Nikaj vite me radhë ishte edhe drejtor i shkollës fillore në Dinoshë, si dhe një ndër themeluesit e SHKA Koha nga Dinosha.

Stafi i portalit Malesia.org i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Nikaj.

Malesia.org