Kënga e re, bashkëpunimi në mes Nikollë Nikprelaj dhe Kastriot Tusha

Nikollë Nikprelaj & Kastriot Tusha – Më ka marr malli për vendin tim

 

 

 

 

 


 

Furra Tahiri