Në Festivalin “Pri Fest” në Prishtinë, shfaqet filmi “Palma”i regjisorit Gabriel Camaj

Më 15 shtator 2023, në Prishtinë, në festivalin ndërkombëtar të filmit “Pri Fest”, u shfaq edhe filmit “Palma” i regjisorit të ri nga Malësia Gabriel Camaj.

Vlen të ceket se Filmat “Palma” dhe “Escort” janë pjesë programit garues të edicionit të 15-të të Prifest.

Filmi me metrazh të shkurtër në gjuhën shqipe “Palma”, ka të bëj me tematiken e kulturës shqiptare të kohës së tashme.

Rrolin kryesor në këtë film e luan artisti i famshëm nga Kosova, profesor Enver Petrovci. Përpos Enverit luan edhe Flaka Latifi, një artiste tjetër e re e me perspektivë, nga Prishtina, si edhe Llazar Dragojeviq, artist nga Mali i Zi.

Malesia.org