Shiu i dendur, përmbytët qendra e Tuzit (video)

Shiu i dendur që po bie nga dita e djeshtme, ka shkaktuar përmbytjen e qendres së Tuzit.

Shtëpi, stalla dhe rrugë të përmbytura ka pothuajse në çdo pjesë të Malësisë.

/MALESIA.ORG/