Koncert festiv për Ditën e Flamurit


SH.K.A. “Koha” Dinoshë në bashkëpunim me Komunen e Tuzit dhe QKI Malësia, me rastin e Ditës së Flamurit, organizon koncert festiv.

Koncerti mbahet në QKI Malësia në Tuz, të hënën, më 27 nëntor, në ora 19:00.

Në koncert marrin pjesë:

SH.K.A. “Koha” Dinoshë, SH.K.A. Rapsha Hot

, SH.K.A. “Ded Gjon Luli”,  SH.K.A. “Liria” Milesh, AKV “Trojet tona” Ana e Malit – Ulqin, SH.K.A. “Maja e Karanfilit” Plavë-Guci