Ivan Ivanaj dhe Fisnik Gjokaj, emërohen nenkryetarë të Komunës së Tuzit

Sot Kuvendi i Komunës së Tuzit zgjodhi nënkryetarët e Komunës së Tuzit.

Në seancën e sotme, nënkryetarë të Komunës së Tuzit, u zgjodhen Ivan Ivanaj, nga radhët e Lidhjes Demokratike Shqiptare dhe Fisnik Gjokaj, nga radhët e Alternativës Shqiptare. përbërsë të Forumit Shqiptar.

Për zgjedhjen e Ivanaj dhe Gjokaj, votuan 18 këshilltarë nga radhët e Forumit Shqiptar (ASH-LDSH-UNSH), këshilltari i Demokrateve, Shtjefen Camaj dhe Adnan Pepiq, keshilltari i Boshnjakëve, si dhe Damir Beqoviq, nga Lëvizja për Tuz.

Ndersa, këshilltarët e Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS), Unionit Demokratik të Shqiptarëve (UDSH) dhe këshilltari i Social Demokratëve (SD), apstenuan në votim.

Malesia.org