“Nëse shkoni krejtë” këngë nga Malësori dhe Alban Mehmeti

“Nëse shkoni krejtë”, titullohet kënga më e re e Malësorit, në bashkëpunim me Alban Mehmeti.

“Kengen ua kushtuam te rinjeve qe po marrin rruget e gurbetit.” ka shkruar Malësori.