Shkodra, Korça dhe Tuzi u bashkuan për tre ditë më radhë në festen e karnavaleve në Shkodër

Tri qytete shqiptare organizuan festën e karnevaleve.

Për tri ditë me radhë në rrugët e qytetit të Shkodrës u organizua ky aktivitet nga karnevalet nga Shkodra, Korça dhe Tuzi.

Festimeve që u zhvilluan nga 23 deri më 25 shkurt, iu bashkuan jo vetëm shkodranët, por edhe vizitorët e ardhur nga qytetet e tjera.

Karnevalet janë organizime tradicionale të qytetit të Shkodrës që nga viti 1860.

/MALESIA.ORG/