“Malli për Kosovën” – Nikollë Nikprelaj dhe Shkurte Fejza

“Malli për Kosovën” titullohet kënga më e re këngëtarit tonë të mirënjohur Nikollë Nikprelajt e kënduar në duet me ikonen e muzikes shqiptare, Shkurte Fejzën.

Këng u publikua në ditët e epopesë së UÇK-së e cila shënohet më 5-6-7 Mars, në nderë të komamdant Adem Jasharit dhe familjesnsë tij.

/MALESIA.ORG/