Bëhen homazhe në Bratilë me rastin e 113 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë

Sot në Bratilë në mënyrë simbolike u bënë homazhe me rastin e 113 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë.

Në këtë shtegtim prezent ishte deputeti i LDSH-së, Nikollë Camaj, si dhe disa aktivistë nga LDSH dhe aktivistë të tjerë të cilët sipas traditës vizitojnë këtë vend historik.
Malesia.org