Homazhë te Shtëpia Muze e Dedë Gjo Lulit

Sot më 6 prill 2024, në Bardhaj-Hot, u bën homazhë nderimi te Shtëpia Muze e Dedë Gjo Lulit, në Bardhaj, në shënjë respekti me rastin e 113 Vjetorit të Kryengritjes së Malësisë.

Të pranishëm në këtë homazh ishin kryetari i komunës së Tuzit, Lindon Gjelaj, deputeti Nikollë Camaj, sekretarja për vetëqeverisje lokale Marina Ujkaj, shefja e kabinetit të kryetarit të komunës, Drita Rukaj, si dhe bashkëpunëtorë të tjerë.

Malesia.org