Genci Nimanbegu zgjidhet kryetar i Komunës së Ulqinit

Kuvendi i Komunës së Ulqinit në mbledhjen e mbajtur në orët e para të ditës së enjte zgjodhi për kryetar të Komunës së Ulqinit z. Genci Nimanbegu nga radhët e Forcës së Re Demokratike.

Për Nimanbegun kryetar të Komunës së Ulqinit votuan 20 këshilltarë të kuvendit, shkruan Ulqini Online.

Pak minuta më heret Kuvendi i Ulqinit shkarkoi nga pozita e kryetarit z. Omer Bajraktari nga LQ URA.

Shumicën e re parlamentare në Ulqin do ta përbëjnë Partisë Demokratike (PD), Forca, Partia Demokratike e Socialistëve, Socialdemokratët, Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Socialdemokrate dhe Partia Boshnjake.

Nga ana tjetër në opozitë, përveç Unionit Demokratik të Shqiptarëve (UDSH) dhe Demokratëve, të cilët nuk ishin pjesë e qeverisë as në dy vitet e mëparshme, do të jenë kolegët e tyre nga Lëvizja Qytetare URA dhe Alternativa Shqiptare.