Me rastin e Fitër Bajramit, në restorantin Belveder festohet Bajram Party

Në ambijentet e mrekulueshme te restorantit Belveder mbrëmë u organizua një koncert me rastin e festës së Fiter Bajramit.
Në këtë mbrëmje festive morën pjes shumë këngëtarë nga Malësia si, Leka Dedvukaj, Lindon Camaj, Fran Lucaj, Nikë Bojaj, Violeta Lulgjuraj, Jasmin Nikaj si dhe e ftuara e rastit Musafire speciale dhe surpriza e mbrëmjës këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Xhiljeta. Kjo mbrëmje festive u mundësua nga partitë poliktike, ASH (Alternativa Shqiptare), UDSH (Unioni Demoktratik i Shqiptarve), Forca Rinore, LDnëMZ, PDS, SNP, KU (Komuna Urbane), pastaj disa firma nga Malësia si: Castallana Vulaj, Ave Maria Kolçaj, argjentaria Mikel. restoranti Troja, caffeteria Martini, Main Street, Efoviq d.o.o, pastaj sponzor ishin edhe disa individ si Vasel Ulaj, Hajdo Ferluçkaj, Ylber Aliaj, Çufi, Vilson Tomaj, Nikë Tomaj, dhe u realizua nga TEUTA RECORDS në regjinë e këngëtarit Jasmin Nikaj.
Festa e Fiter Bajramit është festë Islame në çrastë besimtarët musliman në tërë botën e festojnë këtë ditë. Mirë po mbrëmë dukej spo po festonte e tërë Malësia, pa dallime ishin të bashkuar në valle tëgjith kërcehej dhe kendohej deri në orë të vona të mbrëmjes dhe nata kaloj në një atmosferë vertet të këndëshme festive.
Malësia dhe banorët e saj bukur mirë dinë ti kremtojnë këto festa që tani më janë bërë traditë.

Kjo deshmonë se Kultivimi i këtyre vlerave siç është rasti me festat fetare që i festojmë tëgjith së bashku dhe i ndiejmë si të vetat.këto raste jan një shëmbull tipik i tolerancës dhe njëkohësishtë garancion i fortë së Malësia me këtë rini ka një të ardhme të sigurtë dhe se këto vlera dhe këtë pasuri nuk ka kushë që mundë të na e privoj.

Shfrytëzojmë këtë raste që të gjithë Besimtarëve Musliman të urojmë festen e Fiter Bajramit nga TEUTA RECORDS, dhe organizatori Jasmin Nikaj.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE