Thehet Levizja per Ndryshime e Nebojsha Medojeviqit (PzP) ne Ulqin

Per arsye se lideri I Levizjes per ndryshime Nebojsha Medojeviq perkrahi propozimin e opozites malazeze e cila kerkon te terhjeket vendimi nga qeveria malazeze e pranimit te pavaresise se Kosoves, 15 antare te keshillit inicues te kesaj parti te deges ne Ulqin dhane doreheqje.

Sipas “Vijesti” 15 antaret te kombesise shqiptare u larguan nga keshilli inicues I kesaj parti e cila gjithsei ka 18 antare, dhane doreheqje ne te gjitha funkcionet dhe u larguan nga partia.

KOMENTOJE