URIME 28 NËNTORIN – DITEN E FLAMURIT

Urime 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit Malësi. Urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çameri, Preshevë, Ulqin, Plavë e Guci. Urime edhe të gjithë shqiptarëve në diasporë.
28 Nëntori i vitit 1912, Dita e Flamurit dhe Dita e Pavarësisë gjithëshqiptare, që u përgjysmua, është dita më e rëndësishme në historinë e kombit tonë.

Për nderë të festes së madhe “28 Nëntorit” stafi i Malesia.Org në bashkpunim me Caffeterin Martini në Tuz ju fton të prëmten (28 Nëntor) në lokalin e Caffeteris Martini të pini nga një gotë Konjak Skenderbeu, gratis. Jeni të mirëseardhur gjatë krejt ditës. Pritshi mirë!

Stafi Malesia.Org

KOMENTOJE