Promovim i botimeve i revistes Kuvendi

Me datën 08 shkurt, ditën e dielë, në një nga sallat e Hotel Hilton, në 19 Mile Crooks, revista “ Kuvendi “ organizon promovimin e botimeve:
“ Brenda meje rrjedh një lumë” ( poezi ) me autor Nexhip Ejupin
“ Kohë dhelpërish” ( fabula ) me autor Bradhyl Mezinin
“ Mungesë e hirtë “ ( poezi ) me autor Pjetër Jakun
Aktiviteti fillon në orën 5:00 Pm dhe do jetë i shoqëruar me koktei.
Me këtë rast, mund të keni edhe botimet më të reja të autorëve.

Adresa e Hotelit:
Hilton Hotel
5500 Crooks Rd
Troy, Mi 48098
Jeni të mirëpritur!

“ Kuvendi “
Pjetër Jaku

KOMENTOJE