Lëvizja Atdheu na Bashkon Feston Përvjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Mysafir nderi:
Prof. Dr. Enver Hasani – Rektor i Universitetit të Prishtinës
Prof. Dr. Basri Çapriqi – President i Bordit të Universitetit të Prishtinës

22 SHKURT 2009
4:00 PM – 10:00PM
The Eastwood Manor – 3371 Eastchester Road, Bronx, NY10469

Ju argëtojnë: Merita Halili, Morena Reka, John Krasniqi, Haxhi Zeneli, Albert Stanaj dhe Valdet Luka
Të shoqëruar nga Raif Hyseni me Orkestër

Organizon në bashkëpunim me shoqatat
Dega Don Gjon Buzuku – New York, Fondacioni Dom Simon Filipaj – New York, Fondacioni Plavë-Guci – New York,
Fondi Humanitar Malësia – New York, Malësia e Madhe – Detroit, Shoqata Ana Malit – New York,
Shoqata Atëdhetare Kraja – New York, Shoqata Dedë Gjo Luli – New York, Shoqata US Ulqini – New York,
U.K.A. – Chicago, UAAF – New York, Shoqata e Intelektualve të Pavarur – Michigan

Çmimi për person është $70.00. Për informata kontaktoni :
Gjon Dedvukaj (718) 496-7710 ; Ymer Ahmetaj (347) 273-5395 ; Sal Gjenashi (917) 440-8626; Naser Çobaj (917) 696-5590