Malësia TV (online)

Që nga sot, me 17 shkurt Malesia.Org nisi një projekt të ri, Malësia TV (online).Në Malësia TV do të keni mundësi të shikoni/ndëgjoni muzikë shqipe, emisione, dokumentare dhe ngjarje të ndryshme.

Programi është në fazen eksperimentale por jemi duke punuar që në ditët dhe javët e ardhshme programi të pasurohet.

Shikim të këndshem! Kliko Këtu