Karnevali “Koret 2009” Nata e Humorit dhe e Satirës

Sonte në Qëndrën Kulturo Informative ‘‘Malësia’’ në Tuz u mbajt manifestimi kulturorë, me mbrëmjen e Homorit dhe Satirës me fillim në ora 19:00, si ishte paralajmëruar në orarin e Karnevaeve “Koreve 2009” nga këshilli organizativ i këtij manifestimi. Këtë program e organizoi këshilli i Koreve, dhe nuk ka karakter garuas.
Programi i humorit dhe satirës ishte i përgaditur mirë dhe mjaft interesant.
Këtë e dëshmoi edhe prania e madhe e qytetarëve të Malësisë të cilët kishin ardhur në numër të madfh, si asnjëherë më parë, për të përcjellur programin e përgaditur.
Mirëpo si edhe vitet tjera programi filloi me paraqitjen në skenë të mazhoretkave malësore dhe këngen e tyre. Mbas të gjithë këtij interpretimi artistik, folësja Matilda Junçaj në skenë ftoi kryetarin e OJQ Karnevaleve “Koreve” z. Nrekë Camaj, që solemnisht ti shpallin të hapura karnevalet e sivjetme “KORET” 2009.

Në realizimin e këtij programi, marrin pjesë anëtar të disa ekipeve pjesëmarrëse nga vitet e kaluara, të cilët kanë shprehur interesim të marrin pjesë në realizimin e kësaj pjesë të Karnevaleve, që shfaqën një program jogarues, por humoristik.
Gjykuarë në bazë të duarktrokitjeve dhe disponimit të mirë, shikuesit e shumtë ishin të kënaqur me permbajtjen e këti programi.
Programi i javës së karnevaleve vazhdon nesër, me programin për të rinj “Ballo nën Maska”, që do të realizohet në qëndrën Pastorale, mbas kishës “Shna Ndout” në Tuz, me fillim në ora 20:00.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE