Renditja në fletë votimet për zgjedhjet e 29 marsit – Forca e para

Në vendin e parë në fletë votimet do të gjendet Forca – Nazif Cungu, Partia për Prosperitetin Demokratik e njëmbëdhjeta kurse e dymbëdhjeta do të jetë Unioni Demokratik i Shqiptarëve – Ferhat Dinosha.
Koalicioni Shqiptarë Perspektiva do të gjendet në vëndin 14 kurse koalicioni Lista Shqiptare – Lidhja Demokratike – Mehmet Bardhi dhe Alternativa Shqiptare – Gjergj Camaj në vendin e 16.
Në fletë votimin gjithsej do të ketë 16 zgjedhje.
Të drejtë vote në Mal të Zi kanë 498.285 qytetarë dhe votohet për 81 deputet. / mina /

KOMENTOJE