Komisioni Shtetëror Zgjedhor shpalli rezultatin final të zgjedhjeve parlamentare

Në nivelin republikan partitë shqiptare renditën kështu:

Unioni Demokratik i Shqiptarëve – Ferhat Dinosha: 4.747 vota – 1 mandat
FORCA – Nazif Cungu: 2.939 vota – 1 mandat
Lista Shqiptare – LDnëMZ Mehmet Bardhi dhe ASH Gjergj Camaj: 2.898 – 1 mandat
Koalicioni Shqiptarë Perspektiva – Amir Hollaj dhe Vasel Sinishtaj: 2.619 – 1 mandat

Në territorin e Malësisë numri i votave (të partive që morën shumicën e votave) renditet kështu:

Koalicioni për Malin e Zi evropian – Millo Gjukanoviq: 2.300 vota
Koalicioni Shqiptarë Perspektiva – Amir Hollaj dhe Vasel Sinishtaj: 1.250 vota
Unioni Demokratik i Shqiptarëve – Ferhat Dinosha: 1.150 vota
Lista Shqiptare – LDnëMZ Mehmet Bardhi dhe ASH Gjergj Camaj: 800 vota

Numri i votave për territorin e Malësisë mund të ndryshoj dhjetra vota

KOMENTOJE