Piknik letraro-sportiv me rastin e 8 vjetorit te revistes “KUVENDI” nga Michigani

Me daten 31 Maj 2009 organizohet pikniku letraro-sportiv ne Parkun e njohur Stony Creek.
Pikniku fillon ne oren 10:00 Am deri ne 0ren 7:00 Pm
Fillimisht do prezantohen botimet e reja si dhe do flitet shkurtimisht per 8 vitet e kaluara te “ Kuvendit”, shoqeruar me recitime dhe muzike.
Me pas do kalohet ne aktivitete sportive dhe dreken, duke vazhduar me aktivitete sportive deri ne mbarim.
Ndeshja me rendesishme keti aktiviteti do te jete ajo ndermjet artisteve te komunitetit dhe biznesmeneve.
Minikampionati tjeter do te jete me shperblim te nje kupe simbolike.
Per aktivitetin do te paguhet vetem $ 20:00
Femijet nen 7 vjec falas
Brenda çmimit prej $20:00 perfshihet fee e parkut dreka me mish te pjekur dhe pije joalkoolike.
Pijet alkoolike te lejueshme do te jene birra dhe vera, te cilat do te sherbehen aty me nje çmim shume te arsyeshem.
Vendi eshte i kufizuar, ndaj jeni te lutur te lajmeroheni per pjesemarrjen ne:
Tel: 1248 379 74 07
“ 1248 854 58 81
E-mail; bot_kuvendi@hotmail.com
Progarimin e detajuar do ta gjeni ne fillim te javes qe vjen ne revistakuvendi.net
Ne kete aktivitet nuk do te mungojne muzika, kamera dhe fotografite!
Adresa e parkut: Stony Creek
4300 Main Park Rd/ Shelby township / MI. 48316 -4907
Tel: 1586 781 42 42

KOMENTOJE