Koncert Humanitar

Me daten 24 maj, ket te diel ne ambientet prane Kishe Katolike Zoja Pajtore e Shqiptareve
ne Southfield, do te mbahet nje koncert humanitar apo Dance Party.
Per muziken dhe argetimin tuaj do te kujdesen kangetaret e komunitetit tone Hane NIkprelaj, Albina Ndreaj, Kol Nikpreal dhe te tjer.
Cmimi i biletave vetem 20 dollar kurse per femij nen moshen 12 vjecare falas.
Te gjitha te ardhurat nga ky koncert shkojn per ndertimin e bustit te deshmorit te UCK-se
PRINC MARK AVDYLIT NDREAJ.
Ejani te argetohemi se bashku, dhe nikohesisht ta ndihmojm ket akcion te qedhuar humanitar.
Ky koncert (dance party) fidhon ne oren 8 te mbremjes ne Lasher Road Pran Kishes Katolike Zoja Pajtore e Shqiptareve.

Per informacjone me te hodhesishme kontaktoni;
248-655-0166 dhe 248-701-8485 Mirupafshim.