Lirohën tre vëllezrit tonë nga burgu famkeq i Malit të Zi

Kolë Rrok dhe Pjeter Dedvukaj, të arrestuarë më 9 shtatorë 2006 , me rastin e aksionit “Fluturimi i Shqiponjës” sot në orën 17h u liruan nga burgu Malazias duke perfunduar burgimin që edhe pse të pa fajshëm ishin dënuar.

Fluturimi i Shqiponjes” në Mal të Zi, ështe torturë dhe krim ç’njerezoretë gjë të cilën të gjithë ne e dimë.

Të gjithë me kujdes percodhëm procesin gjyqësor të vellezerve tanë në gjykaten famëkeqe malazeze dhe tëgjith u bindem në pafajtesin e tyre.

Stafi uron lirimin Rrokut, Kolës dhe Pjetër Dedvukaj duke dëshiruar që së shpejti ti shohim në liri edhe vëllezrit tjerë të cilët gjindën të burgosur ende.

Albert Camaj

KOMENTOJE

Furra Tahiri