Miss Malesia 2009

Mbrëmë në restorantin kavalieri u zhvillua spektakli i bukurisë Miss Malesia 2009 nën organizimin e pronarëve të ketij restoranti.
Në këtë konkurs bukurie u paraqitën 12 vajza nga Malesia dhe Diaspora.
Maria Malesia, Gjina Palushaj, Meri Palushaj, Suzana Ujkaj, Suzana Gjonaj, Kristina Camaj, Violeta Gojçaj, Ellda Orahovac, Ardiana Ivezaj, Kristina Nilaj, Amanda Ujkaj dhe Suzi Dedvukaj.

Mbrëmja ishte e gershetuara me këngët më të bukura të kengetarit të mirënjohur Nikollë Nikprelaj i cili ashtu si heren e kaluar parat nga koncerti i tij i dhuroi për bamirësi fëmijëve të hendikepuar të cilët janë të evidentuar në Komunën Urbane të Tuzit dhe të cilët ndihmohen dhe mbështeten gjithashtu nga Komuna dhe Diaspora.
Përmes përfaqesuesit të Komunës Urbane të Tuzit iu dorzuan për këta femij zotit Edi Ujkaj 3350 euro.

Për të perzgjedhur vajzat me cmimet përkatese ishte juria e përbërë nga Gjelosh Gjokaj piktor, Senad Gilaj gazetar, Mark Lajçaj Diaspora, Lekë Gjokaj pronar i kavalierit, Violeta Lulgjuraj Miss kinemaja në miss shqiperia 2009 dhe Ena Beqaj miss malesia 2008.

Në këtë mbrëmje u ndan 7 çmime:
Miss buzëqeshja – Amanda Ujkaj
Miss Eleganca – Suzana Gjonaj
Miss kavalieri – Kristina Camaj
Miss Fotogjenia – Violeta Gojçaj

Vëndin e tretë e zuri – Ellda Orahovac, vendin e dytë – Ardiana Ivezaj
Dhe Miss Malesia 2009 u shpall Suzi Dedvukaj.

Për 3 vendet e para spozor ishin:
500 euro vëndi i parë nga pronari i restorantit Kavalieri.
200 euro vëndi i dytë nga pronari i firmës “Centrometal” Anton Gjokaj.
100 euro vëndi i 3 nga Golden Gate.

Nën ritmet e valleve dhe atmosferës fantastike u mbyll kjo mbrëmje duke ua lën vëndin mbrëmjeve të tjera argetuese dhe humanitare të kengetarit Nikollë Nikprelaj ku me 23 mysafir i tij special eshte këngetari i mirnjohur Ilir Shaqiri si dhe me 29 gusht koncerti tjeter i radhes i kengetarit Nikollë Nikprelaj.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE