Festimi i Zojës së Grudës në Malësi

Si cdo vitë edhe këti vit më14 gusht mbas darket me rastin e festës së ” Zojës së Grudës”, rinia e fshatit të Lekajve organizoi mbrëmje argëtuese, ku u bashkuan disa qindra njerëz , të cilët duke kënduar dhe vallezuar deri në orët e para të mengjesit festuan këtë natë të madhe feste, ku për muzikën dhe argetimin u perkujdesen Dj Mani si dhe maester Lindon Ivezaj nga NY.

FOTOGRAFITË

Poashtu me rastin e festës së Zojës më 15 gusht u organizua mbrëmje vallëzuese edhe në Night Club eClipse ku të pranishmit i argetuan Lekë dhe Lirija Dedvukaj të cilët të rinjët e Malësis dhe bashkvendasit nga Diaspora kaluan dhe festuan së bashkut deri në orët e para të mëngjesit në ritmet dhe këngët e mrekullueshme të Lekë dhe Lirija Dedvukaj nën orkestrimin e Nick Cubi si dhe dj Nicky B.

Me këtë rast stafi ynë ka përgaditur disa fotografi për ju nga këto mbrëmje festive.

FOTOGRAFITË