Logu në Vitojë me rastin e festës së Shnjonit

Si çdo vitë edhe këti viti më 29 gusht SHKA “Rapsha” organizoi logun tashmë tradicional në Vitojë me rastin e festës së Shën Gjonit ku u bashkuan disa qindra njerëz. Të pranishmit i argëtuan këngëtari i mirënjohur nga Malësia Lekë Dedvukaj si dhe këngëtarja Maria Memçaj.
Muzika, argëtimi dhe shoqërimi në mes njëri tjetrit nuk mungoj në asnjë çast, poashtu në mesin shumë të pranisëhmve ishin edhe bashkëatdhetarët tonë nga mërgimi të cilët e bënë këtë natë edhe më të këndshme ku me festim, vallezim dhe këndim vazhduan deri në orët e vona të mbrëmjes.

Me këtë rast, anëtari ynë Albert C. pregaditi disa fotografi nga ky bashkim.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE