Gëzuar Fiter Bajramin

Urime Fiter Bajramin të gjithë shqiptarëve të besimit musliman. Paqa, dashuria, harmonia
dhe toleranca mbizotëroftë përherë në familjet tuaja.
Urime !

Stafi Malesia.Org