NDIHEMA PËR MALËSI

Lajmrojme Komunitetin Shqiptar te Detroitit me rrethe se “Shoqata Atedhetare Malesia e Madhe” me daten 22 nentor dite e diel ne ora 6 te mbremjes ne Sallen “Gjergj Kastrioti” pran “Kishes se Shen Palit” ne qytetin Rochester Hills do te shtroj nje darke, tash tradicionale per te grumbullue mjete financiare per ndihme te Malesis tone, e cila ka nevoj per ne.

Darka do te shtrohet kryesishte me ushqime dhe pije tradicionale.

“Shoqata Malesia e Madhe” mision te vete ka te ndihemoj njerzit e Malesise ne nevoja te ndryshme si; skamnoret e saj, te semurit pa mundesi per sherim, studentet shembullor pa kushte per shkollim, si dhe raste tjera qe munde te paraqiten nderkohe..
Gjithashtu Shoqata jone nder prioritetet kryesore ka, avamcimin e statusit politik dhe ekonomik ne Malesi, realizimin e te drejtave tona, e ne kete raste Komunen e plote te saj.
Shoqata “Malesia e Madhe” eshte perpjeke dhe do te vazhdoj te kerkoje lirimin e te gjithe burgosurve tone politik qe gjinden ne burgjet Malazeze.

E gjitha kjo realizohet vetem me ndihmen tuaj, per c’gje ju falemenderojme ne emer te shoqates, ne emer te gjithe atyre qe u eshte ndihmuar deri tani dhe ne emer te Malesis mbar.
Me ndihmen tuaj gjeneroze per keto 9 vite te funksionimit te “Shoqate Malesia e Madhe”
$ 425,750.00 jan grumbullue dhe shpenzue per ndihma te njerzve ne varferi, per sherim te disa individeve me semundje te renda, si dhe per avancimin e statusit politik dhe ekonomik ne Malesi.

Ne u sigurojme se kontributi juaj shkon 100% per Malesi , dhe per kete arsye kerkojme ndihmen tuaj, prandaj dhe cdo kontribut eshte i mireseardhur.

“Shoqata Malesia e Madhe” eshte e regjistruar ne qeverin Amerikane si organizate jofitimpruse, dhe per kete, te gjithe ata qe ndihmojne mund t’i zbresin gjate rregullimit te taxave ne fund te vitit.
Pra apelojme te te gjithe ata qe ia duen te miren Malesis, qe se bashku ta ndihmojme ate,
ajo ka nevoje per ne, ne ja kemi borc, sepse, jemi bijte dhe bijat e saj.

Malesia dhe njerzit e saj ne nevoje, kerkojne ndihmen dhe perkrahjen tone,

Shoqata “Malesia e Madhe”
Gjergj Ivezaj Kryetar