Ne Gjimnazin 25 Maji ne Tuz me 24/11/2009 u mbajte ora letrare e organizuar nga grupi letrare Jehona

Ky takim letrare u mbajte me rastin e konkursit “Fjala artistike” me temen “Nene Tereze”,organizuare nga profesori i gjuhes dhe letersise shqipe Sehad Lulanaj.Konkursi u hap ne muajin tetore,ku moren pjese nje numer i konsiderueshem nxenesish.
Programin e udheheqi nxenesja Johana Shkodrani.
Nga krijimet e Nene Terezes u recituan poezite nga nxenesit e kesaj shkolle, Violeta Camaj IV-b,Suzana Gjonaj III-b dhe Marina Gjonaj II-b.
Per organizimin dhe rendesin e ketij konkursit foli prof. S.Lulanaj i cili beri apel tek nxenesit qe mos te hezitojne ne konkurse te tilla,mos te lejojme qe kete fryme per qellime te dikuj te mos arrijme ta realizojme.
Per krijimtarine letrare,poezite e Nene Terezes dhe vecorite e saje ne letersine shqipe foli prof. Mark Lucgjonaj.
Ne emer te komisionit Teuta Gilaj,analizoje punimet dhe shpalli fituesit.

Vendin e pare zuri: Donika Lulgjuraj IV-b Lavdate + 70 euro
Vendin e dyte zuri: Leonora Dukaj II-a Lavdate + 50 euro
Vendin e trete zuri: Aurora Berisha I-a Lavdate + 30 eoro

Lavdatat u shperndane nga grupi letrare “Jehona”,kurse shperblimet ne euro nga sponzori Bar Restoran “Troja” pronar Vasel Ujkaj.
Ne emer te grupit letrare “Jehona” urojme fituesit dhe te gjithe qe moren pjese ne kete konkurs,po ashtu falenderojme sponzorin Vasel Ujkaj.

Autori:
Grupi letrare “Jehona”