Festimi i Vitit të Ri 2010 në Night-Club “ECLIPSE”

Me datën 01 janar, në ambijentin e mrekullueshëm të Night-Club “ECLIPSE” u organizua një mbrëmje argetuase me rastin e Vitit të Ri 2010, ku rinia e Malesisë ishin të bashkuar t’a festojnë së bashku Vitin e Ri . Në këtë mbrëmje festive të rinjët e trevës së Malësisë i argëtoi Këngëtari i mirënjohur nga Malësia Lindon Camaj dhe këngëtarja e mirënjohur Violeta Lulgjuraj, , të cilët mbajtën një nat shumë të këndshme për të gjithë të rinjët e Malësisë.

Ambienti Night-Club “ECLIPSE”, ishte i përmbushur përplot me të rinjë dhe të reja, të Malësisë të cilët duke kënduar dhe vallëzuar kremtuan një atmosferë festive deri në orët e para të mëngjezit.

“Viti i Ri është ditëlindja e çdo njeriu, le ta festojmë të gjithë së bashku, si një familje e vetme duke e çuar vështrimin jo tek gjërat që duken por tek ato që do të donim të shihnim për njerëzit e këtij vendi.

Stafi ynë uron të gjithë qytetarëve të Malesisë dhe gjithë shqiptarëve kudo që janë Gëzuar Vitin e Ri 2010!

FOTOGRAFITË KOMENTOJE