Duhani vret nje person ne cdo 6 sekonda!

Drejtoresha e Pergjithshme e Organizates Boterore te Shendetesise,Margareth Chan gjate nje fjalimi per duhanin me rastin e nje ceremonie te mbajtur ne Gjeneve, thekson se duhani duhet reduktuar ne maksimum, pasi eshte shkak per vdekjen jo vetem te personave qe e konsumojne por edhe te atyre qe qendrojne prane duhanpiresve.

OBSH kujton se duhani eshte nje prej kercenimeve me te medha te shendetit publik dhe eshte faktor risku per shume patologji.

Furra Tahiri