Djukanovic planifikon të tërhiqet nga posti kryeministror

Kryeministri malazez, Milo Djukanovic planifikon të tërhiqet gjatë mandatit të kësaj Qeverie, por nuk saktësoi se kur do të ndodhë kjo.

Djukanovic mohon se tërheqja e tij është iniciuar nga trysnitë e bashkësisë ndërkombëtare, duke theksuar se atë askush nga ai nuk e kërkon.

Në mesin e bashkëpunëtorëve të vetë ka disa kandidatë që mund ta trashëgojnë, por nuk ka ambicie për ta caktojë trashëgimtarin, por këtë do ta vendosë gjatë bisedave me partinë e partnerit të koalicionit.

Pas braktisjes së postit kryeministror, Djukanovic mendon të merret me punë tjetër dhe të kënaqet në të mirat e asaj që deri tani e ka arritur.

Mandati i Qeverisë së tij skadon në vitin 2013. /Makfaks/

KOMENTOJE