URIME PASHKËT

Urimet më të përzemërta me rastin e Festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit Katolik.
Paqa, dashuria, shëndeti, mirëkuptimi dhe toleranca mbizotërofshin në familjet tuaja.

Stafi Malesia.Org